Heftruck tractieaccu, tractiebatterij

Heftrucks, stapelaars, pallettrucks, reachtrucks, tractiebatterijen, tractie accu's (nieuw, gebruikt en tweedehands) bieden wij u scherp aan!

Acculaders, batterij onderhoud, batterij keuren, accu repareren alsmede HF en trafo acculader reparatie en verkoop behoort tot onze werkzaamheden. Blijkt dat uw 12V, 24V, 48V, 72V of 80V batterij en of lader aan vervanging toe is, dan zijn wij de partner die u een goedkope heftruck batterij of acculader kan aanbieden tegen de scherpste prijs, ook tweedehands.

Het onderhouden van uw tractiebatterij dient met zorg te gebeuren. De tractiebatterij dient geladen te worden met een geopende batterijdeksel van het voertuig met de klepjes van de celdoppen gesloten. Na het laden (volledig programma afmaken) dient het batterijwater-niveau gecontroleerd te worden. Niveau te laag? Cellen bijvullen met gedestilleerd/gedemineraliseerd water conform de voorschriften van de batterijleverancier. Zorg ervoor dat het maximale accuwater-niveau niet overschreden wordt. Laat uw heftruckaccu/tractiebatterij altijd onderhouden door een deskundige. Heftruckservice.com kan dit voor u doen en levert gedemineraliseerd water.

Download hier uw heftruckbatterij laadkaart. Het is zinvol deze goed zichtbaar bij uw laadstation te plaatsen, om op correcte wijze de batterij bij te vullen en te laden.