Veiligheidskeuring

Heftruckservice.com verzorgt alle intern transport veiligheidskeuringen. Onze monteurs zijn Arbo- en NEN 3140 gecertificeerd. De heftruck, reachtruck, stapelaar, vorkheftruck of palletwagen keuring geschiedt volgens richtlijnen van de Arbo, BMWT en VeBit. Deze voldoen aan de Arbowet en zijn rechtsgeldig. Uw heftruck is al Arbo-gekeurd vanaf 55 euro.

Het keuren van arbeidsmiddelen (machines en werktuigen) is verplicht. In de Arbowet is sinds 1998 de ‘Richtlijn Arbeidsmiddelen’ opgenomen. Deze regelgeving stelt dat preventieve keuring een betere veiligheid bij machines en apparaten garandeert. Zodra uw arbeidsmiddel een Heftruckservice.com keuring heeft doorlopen, voldoet u aan de wet. Bij goedkeuring kunt u een jaar lang verantwoord verder.

Onze heftruck keuring is zo opgezet zodat we deze uitstekend kunnen combineren met een onderhoudsbeurt. Zo beperkt u de stilstand en bespaard u onnodige kosten.

De batterijlader van een elektrische intern transportmiddel dient ook jaarlijks gekeurd te worden. Dit is een andere keuring en geschiedt volgens de NEN 3140 norm, wettelijk ook jaarlijks verplicht.

Neem nu contact op voor onze gunstige onderhoud en keuring combinatie.

Heftruckservice Haverstraat 2
5561 AW Riethoven
+31 (040) 2070739