Gedemineraliseerd water

Gedemineraliseerd of gedestilleerd water is uiterst puur water, dat grotendeels ontdaan is van verontreinigingen, mineralen en zouten. Om de heftruckbatterij optimaal te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om periodiek accuwater bij te vullen in de tractiebatterij, om zo de levensduur van uw heftruckbatterij (accu) te verlengen.

Het bijvullen van uw tractiebatterij met demiwater dient met zorg te gebeuren. De tractiebatterij dient geladen te worden met een geopende batterijdeksel van het voertuig met de klepjes van de celdoppen gesloten. Na het laden dient het batterijwater-niveau gecontroleerd te worden. Niveau te laag? Cellen bijvullen met gedestilleerd/gedemineraliseerd water conform de voorschriften van de batterijleverancier. Zorg ervoor dat het maximale accuwater-niveau niet overschreden wordt. Laat uw heftruckaccu/tractiebatterij altijd onderhouden door een deskundige. Heftruckservice.com kan dit voor u doen.

Wij leveren ook gedemineraliseerd water voor uw heftruck, reachtruck, stapelaar of elektrische palletwagen. Hiervoor hebben wij een demiwater-service, wij leveren u de gewenste hoeveelheid in plastic watertanks van 20 liter. U kunt dit op onze vestiging in Riethoven ophalen of wij bezorgen het bij u op locatie.

Download hier uw heftruckbatterij laadkaart. Het is zinvol deze goed zichtbaar bij uw laadstation te plaatsen, om op correcte wijze de batterij bij te vullen en te laden.

Gedemineraliseerd water heftruckservice