Tractiebatterij

De krachtbron van uw elektrisch intern transportmiddel is de tractiebatterij. Om zorgeloos en veilig te kunnen werken, behoort de heftruck batterij in perfecte conditie te verkeren. Heftruckservice.com beschikt over de expertise om de staat van uw heftruck accu juist te kunnen beoordelen.

Acculaders, batterij onderhoud, batterij keuren, accu repareren alsmede HF en trafo accu lader reparatie en verkoop behoort tot onze werkzaamheden. Blijkt dat uw 12V, 24V, 48V, 72V of 80V batterij en/of lader aan vervanging toe is, dan zijn wij de partner die u een heftruck batterij of acculader kan aanbieden tegen de scherpste prijzen, ook tweedehands.

Het onderhouden van uw tractiebatterij dient met zorg te gebeuren. De tractiebatterij dient geladen te worden met een geopende batterijdeksel van het voertuig met de klepjes van de celdoppen gesloten. Na het laden (volledig programma afmaken) dient het batterijwater-niveau gecontroleerd te worden. Niveau te laag? Cellen bijvullen met gedestilleerd/gedemineraliseerd water conform de voorschriften van de batterijleverancier. Zorg ervoor dat het maximale accuwater-niveau niet overschreden wordt. Laat uw heftruckaccu/tractiebatterij altijd onderhouden door een deskundige. Heftruckservice.com kan dit voor u doen en levert gedemineraliseerd water.

Download hier uw heftruckbatterij laadkaart. Het is zinvol deze goed zichtbaar bij uw laadstation te plaatsen, om op correcte wijze de batterij bij te vullen en te laden.